Het tarief voor een individuele coaching sessie bedraagt 55 euro per sessie van 50 minuten. In deze prijs is het verslag dat je als ouder krijgt na sessie 1, 3 en 7 (enkel bij lagere schoolkinderen) inbegrepen. Bij jongeren en hoger onderwijs studenten zijn tussentijdse coaching contacten (via mail, telefoon,…) bij moeilijke momenten inbegrepen.

Tweelingen of broertjes en zusjes die in dezelfde periode gecoacht worden, krijgen 10% korting.

Het wijze ouder tarief bedraagt 70 euro (individueel) of 50 euro (in kleine groep). per sessie van 1.5 uur Thee/koffie en koekjes inbegrepen.


Het tarief van de ‘IK BEN OKE’ cursus in groep bedraagt 45 euro en individueel 55 euro per sessie. De training bestaat uit 7 sessies. Het werkboekje kost eenmalig 27.5 euro. De prijs van broertjes en zusjes is bespreekbaar. De achtste (terugkom) les bij de groepscursus duurt een namiddag en is gratis. Hier kijken we of de tools en tips in de praktijk werkten, en plannen we een leuke activiteit.

Het tarief van de ‘POWER PUBER’ cursus in groep bedraagt 45 euro en individueel 55 euro per sessie. De training bestaat uit 7 sessies. Het werkboekje kost eenmalig 27.5 euro. De prijs van broers en zussen is bespreekbaar. De achtste (terugkom) les bij de groepscursus duurt een namiddag en is gratis.

De tienergroepjes zijn 25 euro per 1.5 uur (hapjes en drankjes inbegrepen).

Voor individuele studie coaching is het 45 euro per 50 minuten. Handige studie vaardigheden kunnen aangeleerd worden (leren structureren, planning, samenvattingen maken, mindmappen,….).

Er vindt eerst een intake gesprek plaats met één of beide ouders zodat ik aandachtig naar jullie verhaal kan luisteren en ik tegelijkertijd ook de inhoud van de training kan uitleggen en eventuele vragen kan beantwoorden. Dit intake gesprek bedraagt 45 euro per 50 minuten.

Folder - Ik ben oke

Enkele reacties

N keek elke keer heel hard uit naar het volgend bezoekje bij Sensibelle. Ze telde letterlijk af. Dat is als ouder heel fijn om te zien. Elke sessie beschouwde ze als een momentje, speciaal voor haar. Ze vond de dingen die ze samen met jou deed heel fijn en interessant. Creatief bezig zijn terwijl ze kon babbelen, vond ze helemaal top. Ze is ook erg trots op de spulletjes, het boek en de papieren die ze gebruikt heeft. Ik denk dat ze het ook fijn vond om een beter zicht te krijgen van wat haar prikkelt. Ze praat daar nu ook meer over. Wanneer er tijdens de week iets gebeurd was, kon ze er over vertellen en kwam ze rustiger terug naar huis. Het verschil voor en na de training is enorm. N is veel opener naar andere mensen toe, wordt veel minder boos en kan het beter en sneller aangeven als er iets is waarmee ze het moeilijk heeft. Het verslagje dat ik elke keer van jou kreeg, is super. Daaruit kon ik merken dat je echt zag wie N is. Ikzelf kreeg een beter zicht op de zaken waarmee ze het moeilijk heeft. Ik heb van de training minstens evenveel van geleerd als N. We blijven werken aan haar zelfbeeld, het boos zijn en het omgaan met alle gevoeligheden maar het gaat alvast een stuk vlotter en gemakkelijker. Niet alleen ik en mijn ouders merken een verschil, ook de juf zag ze meer openbloeien. Wat je doet, doe je super! Wij zijn alvast heel tevreden en blijven terugkomen.

Mama van N (9 jaar)

Wat ben ik toch blij dat ik jou gevonden heb op dat grote internet-web!!:-)) Het klikte meteen van de allereerste dag tussen jullie, en ze was nog wel zo zenuwachtig op voorhand. Ze is er duidelijk op vooruit gegaan dus we zouden graag nog wat langer blijven komen, je weet wat ze zeggen: never change a winning team!!:-) Wij zien ook dat ze haar goed bij je voelt om te vertellen wat/hoe ze voelt, ze weet dat jij haar begrijpt, jij weet hoe je haar moet stimuleren.... en wij willen jouw raad/hulp niet kwijt. A. kwam weer met vele tips thuis die haar dan ook zelfzekerder maken, want ze kan het heus wel aan met de tips van haar coach!!:-)

Mama A (11 jaar)

Het is al bijna de laatste sessie. Ik zie hoe goed het M. doet. Ik weet niet hoe je het doet, maar het doet haar goed. Ze wil graag nog blijven komen.

Papa van M (6 jaar)

Ik ben heel blij dat ik met mijn problemen bij jou terecht kan. Het helpt mij enorm en het lucht echt op.

N (jongen, 14 jaar)

Jij ziet F echt en ik ben ervan overtuigd dat jij dat bij jouw andere coaching kids ook doet. Dag is fijn en waardevol. Het gaat goed met haar en ze komt steeds meer op voor zichzelf. Je doet wat je doet vanuit jouw hart en dat staalt verder op de kids die je begeleidt. Zeker omdat het hooggevoelige kids zijn die daar dus extra gevoelig voor zijn 😉. Je doet dat heel goed en bent heel toegankelijk om ook wat van jezelf en jouw gezin bloot te geven. Heel veilig voelt dat aan, Isabelle! Je bent een mens en niet enkel een coach en zo benader je de kids ook en dat is heel waardevol. Je bent oprecht geïnteresseerd in hen.

Mama F (9 jaar)

Ik heb heel veel gehad heeft aan de sessies bij jou. Ik heb mezelf erdoor beter leren kennen. Je bent heel lief en behulpzaam.

F (9 jaar)

Ik vond die wandelcoaching echt nog wel tof eigenlijk en ik verschiet ervan hoeveel inzicht het me bracht.

B (jongen, 17 jaar)

Ik ben echt onder de indruk welk inzicht in hun karaktertjes jij in die korte tijd reeds verzameld hebt. Hier kunnen we wel al mee aan de slag. Dankjewel! Ons N heeft echt genoten van de reiki/ dolfijnenreis. Ze vertelde honderduit in de auto. Ook hoe ze dit ook fysiek ervaren heeft, geweldig. Ik ben je zo dankbaar Isabelle.

Mama van N en N (10 jaar)

Ik heb het gevoel dat ze beter omgaat met haar hoogsensitiviteit. Ze denkt aan je trucjes. Ze komt steeds vertellen als haar iets dwars zit. Met het roddelen op school heeft ze het nog moeilijk. Maar de trainingsessies van jou helpen. Ze is gegroeid.

Mama van I (14 jaar)

Ze heeft meer zelfvertrouwen en piekert al een heel pak minder! Bedankt voor al jouw steun! Je bent er echt voor haar en ons! We vinden het superfijn dat je haar een berichtje stuurt bij moeilijke momenten.

Mama van K (13 jaar)