Het tarief van de ‘IK BEN OKE’ cursus in groep bedraagt 38 euro en individueel 47 euro per sessie. Voor de totale duur van de 7 lessen komt dit neer op 266 euro in groep en 329 euro individueel. Het werkboek (27 euro) is in de prijs inbegrepen. De prijs van broertjes en zusjes is bespreekbaar. De achtste (terugkom) les bij de groepscursus duurt een namiddag en is gratis. Hier kijken we of de tools en tips in de praktijk werkten, en plannen we een leuke activiteit.

Het tarief van de ‘POWER PUBER’ cursus in groep bedraagt 38 euro en individueel 47 euro per sessie. Voor de totale duur van de 7 lessen komt dit neer op 266 euro in groep en 329 euro individueel. Het werkboekje kost eenmalig 27.5 euro. De prijs van broers en zussen is bespreekbaar. De achtste (terugkom) les bij de groepscursus duurt een namiddag en is gratis.

Voor individuele studie coaching is het 30 euro per uur.

Er vindt eerst een intake gesprek plaatsvinden met één of beide ouders zodat ik aandachtig naar jullie verhaal kan luisteren en ik tegelijkertijd ook de inhoud van de training kan uitleggen en eventuele vragen kan beantwoorden. Dit intake gesprek duurt ongeveer een uur en bedraagt 47 euro. Wanneer u echter beslist om uw kind te training te laten volgen, wordt dit bedrag gebruikt om de eerste sessie mee te betalen (dus wordt het intake gesprek gratis).

Folder - Ik ben oke