Info

Max aantal deelnemers: 14

Wanneer? van 8 juli 2019: 9.30u tot 10 juli 2019: 17u.

Waar? Sint-Pauluscentrum, Galgenstraat 36, Rotselaar

Prijs? 385 euro (de ‘ik ben oké’ training, werkboekje van 27.5 euro, en verblijf met eten inbegrepen)

Nog vragen en/of inschrijven? isabellelaenen@live.com of 0478/456 172.

Het Sensibelle team bestaat uit 4 supergemotiveerde, hoogsensitieve, lieve en ervaren kindercoaches en monitoren die klaarstaan om ieder kind alle aandacht te geven:

Monitoren

Monitor: Shana De Bock
Monitor: Shana De Bock

Mijn naam is Shana, ik ben 28 jaar. Gedreven door een passie om kinderen te helpen met hun zorgen en hen op de juiste manier te begeleiden, heb ik de stap gezet om toegepaste psychologie te studeren. Het voordeel aan kind-zijn is een zorgeloos bestaan, maar in de praktijk is dit vaak niet zo. Blokkades in het kind kunnen hier een stokje voor steken. Ik help graag het stokje weg te nemen. In mijn vrije tijd heb ik reeds kampen in het verleden begeleid en ben ik vrijwilliger bij Make-A-Wish, een organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Graag maak ik samen met de rest van het team het kamp een leuke en ervaringrijke uitstap. Ik zal, samen met Isabelle, de ‘ik ben oké’ training geven tijdens het kamp, alsook talrijke andere activiteiten begeleiden.

Monitor: Jonathan Boon
Monitor: Jonathan Boon

Ik ben Jonathan en heb reeds heel wat ervaring als monitor kunnen opdoen op de speelpleinwerking waar ik dan ook mijn monitor diploma behaalde. Momenteel studeer ik de richting gezond-en welzijnswetenschappen en mijn grote droom is om een goede kinderpsycholoog te worden later. Ik ben nu al volop aan het aftellen tot aan het kamp. Nele en ik zijn de spelanimatoren en samen zorgen wij voor superfijne spelen. Verder is toneel mijn grote passie en ben ik een grote dierenvriend.

Monitor: Nele
Monitor: Nele

Hallo, Ik ben Nele en in mijn vrije tijd vind je mij op het speelplein in Leuven. Ik ben een sportief meisje en ik kijk er naar uit om als spelmonitor, samen met Jonathan, jullie een hele leuke tijd te bezorgen op het kamp.

Monitor: Isabelle Laenen
Monitor: Isabelle Laenen

Ik ben Isabelle en heb reeds vele jaren ervaring in het begeleiden van kinderen: door mijn acht jaar als leiding bij een jeugdbeweging (K.L.J.), door mijn uitgebreide ervaring als kindercoach, en natuurlijk ook als mama van twee tienerjongens. Mijn diepste geluk ervaar ik wanneer ik kinderen zie groeien en stralen. Ik heb er het grootste vertrouwen in dat we met ons fantastische Sensibelle team de kinderen een prachtige vakantie gaan bezorgen en we koesteren stiekem de hoop dat er waardevolle en blijvende vriendschappen mogen ontspruiten. Ik ervaar in mijn praktijk regelmatig dat hoogsensitieve kinderen zich soms toch wat apart voelen en hierdoor wat eenzaamheid ervaren. Ze zijn immers op zoek naar eerlijke en diepe vriendschappen. Mijn droom is dan ook om hoogsensitieve kinderen samen te brengen zodat ze samen toffe dingen kunnen beleven. Dit ahv de waardevolle ‘ik ben oké’ training die speciaal ontwikkeld werd voor hoogsensitieve kinderen, afgewisseld met originele spelen en gezellige avond aktiviteiten. Dit allemaal met voldoende tijd en aandacht voor ‘ontprikkeling’. We gaan zorgen voor een onvergetelijk kamp waarin kinderen mogen groeien in zelfvertrouwen! Meer info over mij kan je vinden onder de tab ‘Over’ op deze website.

Regenboog